Wednesday, July 22, 2015

The Keeley Consulting Group: Effekterna av global uppvärmning på kustområdena och havet

Det finns ingen förneka att det finns tusentals undersökningar utförs av olika forskare eller individer hittades online idag rörande de ödesdigra följderna av den globala uppvärmningen. Forskarna belysa de snabba och omfattande konsekvenserna av detta fenomen. The Keeley Consulting Group bedömer att den stigande temperaturen av vår planets yta kan ge stora katastrofer i framtiden.

En av de stora farhågorna bland forskare är effekterna av den globala uppvärmningen i kustområdena. Det är uppenbart att den viktigaste faktorn hotar kustområdena är ökande havsnivån. Så, är det inte förvånande att vissa kustsamhällen i världen upplever oftare tidvatten översvämningar. Det förväntas också att de närmaste åren 15 till 30, översvämningar från högt tidvatten kommer hända oftare och orsaka störningar.

The Keeley Consulting Group definierar globala uppvärmningen som gradvisa ökningen av den genomsnittliga temperaturen på jordytan, särskilt sedan förra århundradet. Det uppenbara skälet bakom kollapsen av de istäckta regionerna i världen är löneförhöjningen i temperatur, vilket också bidrar till ökningen av havsvatten. Den värsta drabbats av fenomenet global uppvärmning är Arktis och Antarktis istäcken och gigantiska glaciärerna. Värmen smälter ner glaciala isen och leder till naturkatastrofer som översvämning.

Den termiska expansionen av vatten kan också orsaka en höjning av havsnivån som en efter effekt av den globala uppvärmningen. Vattnet absorberar värme och expanderar vilket leder till en höjning av havsnivån. Effekterna av den globala uppvärmningen också utlösa att vattnet avdunstar snabbt, vilket leder till täta molnbildning och ökad nederbörd. Låglänta kustområden kommer sannolikt för att bli osäkra eftersom de är känsliga för översvämningar samt komplett nersänkning under vatten.

På grund av global uppvärmning säger många forskare att jordens yttemperatur inom 50 år, kommer att stiga av 2ºF till 9ºF. Fenomenet med den globala uppvärmningen kan leda till katastrofala klimatförändringar. Härdsmältan av istäckena på grund av global uppvärmning i polarområdena skulle utsätta tundra vegetationen. Isen i polarområdena reflekterar tillbaka solens värme. De hav som omger området, med avsaknad av istäcket, skulle absorberar värmen snabbare och i ökad mängd.

Kustnära områden har några egenskaper som gör att flera personer ville leva där, som dess bördiga jord och möjlighet för utveckling av fisket och sjöfarten. Det är uppenbart att effekterna av den globala uppvärmningen som den ökande havsnivån som leder till täta översvämningar skulle vara första kände i dessa kustområden. Det finns också denna möjlighet av vissa forskare att det ska finnas en fullständig förintelse av kustområden på grund av de ökade seawaters.

Fenomenet växthuseffekten påverkas också negativt det marina livet. Ökade vattentemperaturen påverkade även den biologiska mångfalden på grund av förstörelse av livsmiljöer av olika vattenlevande arter. Det marina livet i vattnen kring polarregionerna påverkas värst av den globala uppvärmningen på grund av den snabba ökningen av värme absorption av vatten.

Effekterna av den globala uppvärmningen bör kontrolleras omedelbart för att rädda jorden från undergång. Det enda sättet att eliminera problemet är att bli av med de grundläggande orsakerna till den globala uppvärmningen. Den främsta orsaken till att ozonskiktet är utsläpp av växthusgaser. The Keeley Consulting Group anser att kontrollera dessa utsläpp är den primära metoden för att motverka de negativa effekterna av den globala uppvärmningen.

Översvämningarna i kustområden kommer att omdefiniera hur och var människor i de drabbade områdena live, arbete, och i övrigt går sina dagliga liv. The Keeley Consulting Group rekommenderar att kustsamhällena måste börja planera idag på hur till hantera stigande havsnivån och ovanliga tidvatten översvämningar, och att vidta omedelbara och beslutsamma åtgärder för att kontrollera långsiktiga skador på deras kuster.

Besök denna link för ytterligare information The Keeley Consulting Group.

No comments:

Post a Comment